Instagram
Join Hansaegee Facebook

Latest Reviews

This product that I’ve been using works beautifully for a no make up make up….

a

Who would want to go out without any make up on their face? This product that I’ve been using works beautifully for a no make up make up,…..Pat the make up base and followed by the foundation and tadaaa! You can see the result as soon as you pat them on!

See Detail: https://instagram.com/p/zmEvIyBara/

Yasmin Halim reviewed on February 26, 2015

I want more!

4

My daily cream [Nano Gold CC Cream] from @hansaegeenature. Suka cream ni sebab tak terlalu heavy.

I want more!

See Detail: https://instagram.com/p/y9d9SaAlkN/?modal=true

Saidatul Amin reviewed on February 11, 2015

The best best ever cc cream!

Sya 2

Of course lah apply my fav cc cream from @hansaegeenature je untuk my daily usage before go to college!

The best best ever cc cream!

SYA reviewed on February 10, 2015

I LOVE IT SO MUCH! Natural & light soft textures.

Adel Asha 2

Hello,
Dahi dah memang kilat jadi kita boh dekat pipi kasi sama kilat; CC Cream @hansaegeenature

I LOVE IT SO MUCH! Natural & light soft textures.

See Detail: https://instagram.com/p/yzKcu-w14W/?modal=true

Adel Asha reviewed on February 7, 2015

Sebelum keluar i pakai Nano Gold CC Cream dulu…Yayyy im ready!!!

Saidatul Amin

Saidatul Amin reviewed on February 6, 2015

Review : Gold Nano CC Cream by Hansaegee Nature

Waktu bila sesuai pakai Gold Nano CC Cream ? Haaa meh meh uzu nak ajar. Ok lepas cuci muka , pakai toner dan moisturiser then baru apply Gold Nano CC Cream ni. Uzu suka sangat pakai Gold Nano CC Cream sebab wangi dan lembut je muka uzu lepas guna. So lepas tu, pakailah compact powder macam biasa……..

u

Yang ni baru uzu try apply kat muka.. So lepas pakai Gold Nano CC Cream , boleh terus pakai compact powder . Actually, kalau dah pakai ni pun, tak perlu dah kot nak pakai foundation yang tebal tu..So muka nampak natural gitu !

uzu

Fuhhhhh … Uzu suka sangat Gold Nano CC Cream ni . Jatuh cinta dah. Dah banyak kali pakai, hasil yang memuaskan. Benda ni kecik je, so senang nak bawak kemana-mana. U know, kalau perempuan ni, nak kemana-mana mesti bawa beg mekap dia, so kalau ada benda ni pun, takde lah rasa berat sangat beg mekap uzu kan. Hahaaa.

See Detail: http://www.kisahemasputih.com/2015/02/review-gold-nano-cc-cream-by-hansaegee.html

Siti Aminah reviewed on February 5, 2015

Product Review : Hansaegee Sulfur Blackhead Suction Nose Pack

Eka pun ada whitehead lah paling banyak dekat hidung ni. Takut nak picit sebab nanti berparut pulak. Lagi-lagi kalau pakai kuku. Pernah juga pakai jenis charchoal mask. Tapi kurang berkesan sebab tak banyak pun blackhead & whitehead yang keluar.

Suami eka pula banyak blackhead dekat hidung dia. Memang geram je kalau tengok. Kadang-kadang terpicit juga.

Nose pAck 1

Terima kasih model hari ini hehe. Suami excited nak cuba sebab dia banyak blackhead kan. Hehe.

Nose PAck

Siapp.

Licin dah hidung saya. Thank you model. I labiuuu hikhik.

result

Tadaaaaaaaaaaaaa. Haaaa nampak tak tercabut semua blackhead tu. Kalau     picit ni. Gerammm.

See Detail: http://ekahafizy.blogspot.com/2015/02/product-review-hansaegee-sulfur.html

Cik Eka reviewed on February 4, 2015

gold nano cc cream is the best……

rafiqahramli - cc cream

gold nano cc cream is the best cc cream i ever tried. For girls out there nakkan full coverage you should try. Recommended sangat.

See Detail: https://instagram.com/p/yjJYvesP2w/?modal=true

rafiqah ramli reviewed on February 1, 2015

Terasa sangat flawless harini…..

Adel Asha

Omg omg omg!
Terasa sangat flawless harini, kesan cakar kucing pun tak nampak gitew 

i feel pretty lain macam today

Fuh *tepuk tangan banyak kali* thank you so much Hansaegee sebab bagi kita C.C Cream & Vancci lipstick yang buat kita ala ala macam barbie sikit colour dia

See Detail: https://instagram.com/p/yRMm-_Q1xv/?modal=true

Adel Asha reviewed on January 25, 2015

The CC Cream tak tebal…very light…..

Yasmin Redzuan - cc cream 2nd time

So nak keluar rumah pun confident je huhuhuhu. The cc cream tak tebal tau, very light and rasa macam tak pakaiany cream.

Yasmin Redzuan reviewed on January 23, 2015

Page 3 of 1412345...10...Last »