Instagram
Join Hansaegee Facebook

Latest Reviews

Cara Bentuk Kening & Natural Way!

 untuk nampak natural.fyna sugestkan pakai pensil eyebrow.why? pensil eyebrow akan melekat lebih lama di kening..fyna pernah try banyak jenis pensil eyebrow..ada yang terlampau terang ada yang bila apply di kening..3 jam lepas tu warna dah pudar..hmm….baru2 ni fyna try pensil eyebrow dari @hansaegeenature and i lovee it!

image-1AB

pic 2

                 now fyna nak tunjuk cara lukis kening supaya nampak natural

pic 3

pic 4

….then fillkan kening dalam dengan light stroke..so siap!pensil ni ada wax so jangan risau..if tak pakai mascara kening pun tak apa sebab kening tu akan stay terbentuk macam tu….this is my fav pensil eyebrow so far…

See Details : http://www.fynahere.com/2015/04/cara-bentuk-kening-natural-way.html

SHAFINATUL (FYNA) reviewed on April 24, 2015

Check it out girls and you gotta love it!…

Lay Stellar - Liquid Foundation B 29th Dec 2015

See Details : https://www.instagram.com/p/_4p_sICmBy/

Lay Stellar reviewed on December 29, 2015

Makeup Base…

Nurulellynaa - Make Up Base 30th Dec 2015

See Details : https://www.instagram.com/p/_69vmJJtBL/

nurulellyana reviewed on December 30, 2015

pakai ni best sangat ok!…

Saheera Bhaseer - Make Up Base 30th Dec 2015

See Details : https://www.instagram.com/p/_6JzrAnlQv/

Saheera Bhaseer reviewed on December 30, 2015

pakai ni ringan sangat…

Lay Stellar - Liquid Foundation A 29th Dec 2015

Best gilaaa foundation VACCI yang Lay pakai ni ringannn sangat dan murah pula tu tak payah nak tepek bedak banyak-banyak!!! Dulu MALUUUU….kulit tak GLOWING dan FLAWLESS macam orang lain!!!

Sekarang kulit Lay dah tak KUSAM,TONA KULIT SEKATA,BEKAS PARUT JERAWAT,JERAGAT,KEDUT semua dah TAK ADA tauu!! Jomss saya nak bagi tahu uols rahsia dapat kulit LICIN dan HALUS

Jom follow IG ini @hansaegeenature @hansaegeenature @hansaegeenature

See Details : https://www.instagram.com/p/_3vujlimDn/

Lay Stellar reviewed on December 29, 2015

My fav foundation…

Khadyjah Fhatyah - Liquid Foundation 29th Dec 2015

See Details : https://www.instagram.com/p/_3nM9zlTAc/

khadyjah fhatyah reviewed on December 29, 2015

My Makeup base…

Noor Suzana - Make Up base 28th Dec 2015

See Details : https://www.instagram.com/p/_1AG6_ICE4/

Noor Suzana reviewed on December 28, 2015

my favourite foundation!…

Nururl Falaah - Liquid Foundation 28th Dec 2015

So,here is one of my favourite foundation from @hansaegeenature  ! This foundation totally cover up my flaws its for all types skin.

Nurul Falaah reviewed on December 28, 2015

pakai bnyk3 lapis utk bulu mata lebih tebal…

fiffy_natasya - makeup mascara 28th Dec 2015

Jum cantikkan mata dengan VACCI luxe collection mascara. pakai bnyk3 lapis utkk bulu mata lebih tebal. jum daptkan di @hansaegeenature….

See Details : https://www.instagram.com/p/_0zODcCiFK/

Fify Natasya reviewed on December 28, 2015

keep my makeup from moving…

syhrahazi (Syahirah Azizi) - Make Up Base 28th Dec 2015

Good morning girls…i’m using this Vacci Luxe Collection in the code green as my make up base to hide the redness and to keep my make up from moving..get yours now @hansaegeenature….

syhrahazi reviewed on December 28, 2015

Page 3 of 3812345...102030...Last »