Instagram
Join Hansaegee Facebook

Latest Reviews

Soo in love with this…..

Arina Ayuni Zolbahrem 2

Soo in love with this Nano Gold CC Cream from @hansaegeenature ! It can moisturize your skin and make your skin looks fresher than ever! Wear it everyday before you going out or use it as a makeup base

See Detail: http://instagram.com/p/v7xFH7O50Q/?modal=true

Arina Ayuni Zolbahrem reviewed on November 28, 2014

Korang nak tahu tak rahsia balqis.

Ratu Balqis cc cream

Hai assalamualaikum. Korang nak tahu tak rahsia balqis. Untuk nampakkan kulit lembut tak berminyak. Balqis guna GOLD NANO CC-CREAM. Gives your natural look& silk skin. Some brighten your skin. Easy to bring it anyway

See Detail: http://instagram.com/p/v0aD8Qtqm_/?modal=true

Ratu Balqis reviewed on November 25, 2014

tips tentang blusher

blusher 1

yes waterproof!

blusher 2

blusher 3

blusher tahan lama

 

1. based kena bagus..makeupbase+foundation+powder then if base bagus letaklah apa pun..memang akan tahan

 2. pakai blusher ikut kesesuaian kulit

untuk kulit kering..sesuai pakai blusher jebis cream atau liquid

untuk kulit berminyak..sesuai pakai jenis serbuk/poweder

blusher 4

See Detail: http://www.fynahere.com/2014/11/tips-tentang-blusher.html

Fyna reviewed on November 24, 2014

Make Up

Bee Ramza makeup a

sisram harini hampir semuanya dari hansaegeenature. dari make up base, foundation, blusher dan lipstick!

Rupanya collection Vacci hansaegeenature ni smua mineral-organic based so skin sensitif boleh pakai foundation dia pon sisram suka sangat sbb tak heavy walaupun light coverage dia buildable cayalaaahhh

See Detail: http://instagram.com/p/vr47yuLbKa/?modal=true

Bee Ramza reviewed on November 22, 2014

I Love It!

Arina Ayuni Zolbahrem CC Cream

I love it! I love this Nano Gold CC Cream from hansaegeenature! You guys should try it! You wont regret! Sukaaaa sangaaat! Fefeling alaaa kulit kpop stars gitew bila pakai cc cream ni hehe!

Arina Ayuni Zolbahrem reviewed on November 22, 2014

Warm look today…

Fyna lipstick 440

Warm look today. Golden orange lipstick + pearl orange blusher.

Fyna reviewed on November 19, 2014

Blusher ni 410 Pearl Orange is my current fav!!

Bee Ramza - blusher

Hansaegee Nature VACCI Luxe Collection Blusher in 410 Pearl Orange is my current fav!! The texture is so light!

Terkejut sisram sbb slalunya blusher ni kalau light kan kne sapu banyak2 kali baru keluar colour especially yg kaler2 soft cenggini.

With a small brush and mirror memang seronok laaaa kan! Just give u a hint of peach and freshness! Hansaegee Natural ni sesuai utk sensitive skin jugak tauu sbb ingredients dia organic!

Now sisram tahu mcmmane nak nmpk sweet2 mcm artis korea! Huuuupp!!!

See Detail: http://instagram.com/p/vbKiw3rbMD/?modal=true

Bee Ramza reviewed on November 15, 2014

Cellulose Mask….

shazwaniyun

shazwaniyun reviewed on November 11, 2014

Im loving the texture……

Bee Ramza

Im loving the texture sbb die mcm semi matte so nampak bibir sisram sehat dan mungil gitewwww hahahaha kod yg sisram pakai ni 310 Cute Pink….

See Detail: http://instagram.com/p/vPQpW8rbPH/?modal=true

Bee Ramza reviewed on November 11, 2014

Tyah suka! Korang nak tak?

Khadyjah Fhatyah review

Hi assalamualaikum! Korang pernah dengar tak pasal Gold Nano CC Cream yang tyah pegang ni. CC Cream yang ni bau dia nyum nyum, wangi!

Lepastu, kalau pakai pakai sikit je sebab dia smooth. CC Cream ni untuk bagi kulit kita kekal lambab dan tak kering sepanjang kita pakai. Gitu. Paling penting, nampak kulit kita natural. Tyah suka! Korang nak tak?

Khadyjah Fhatyah reviewed on October 21, 2014

Page 3 of 1112345...10...Last »