Instagram
Join Hansaegee Facebook

Latest Reviews

Forever and always be my No 1…

syifamajid - CC Cream 28th May 2016

See Details : https://www.instagram.com/p/BF83ts3R2IE/

syifamajid reviewed on May 28, 2016

4 Ways to use CC Cream…

 sebenarnya senang saja pakai cc cream ni sebab cc cream ni tak ada warna..so kalau tonyoh2 je pun tak apa..tak bercapuk hihi

kalau kulit yang flawless..korang boleh pakai cc cream ni saja..sebab cc cream ni buatkan effect glowing..cerah..

tapi kalau ada masaalah kulit macam fyna?

cc cream + loose powder

cc cream + loose powder

cara ni paling mudah and cepat..dan juga nampak natural…sesuai untuk makeup harian..

cc cream + twin cake

cc cream + twin cake

ok ini kalau yang nak nampak flawless and more coverage..twin cake ialah powder foundation..fyna tak basahkan span pun..just pakai macam tu je..sebab texture dia senang nak di blend and memang full coverage..

cc cream + makeup base + powder pact

cc cream + makeup base + powder pact

kalau nak nampak muka glow cerah and yang ini sesuai..kalau ada jerawat merah2 atau scar ke..boleh try combo ni..fyna campur cc cream dengan green makeup base sebab nak hilangkan merah2 jerawat muka..semua dah tahu kalau green memang boleh neutralkan balik merah2 muka kan..powder pact ni sangat light..lebih kurang loose powder tapi dengan coverage yang skit

cc cream + liquid Foundation + Loose Powder

cc cream + liquid foundation + loose powder

ha combo ni sangat2 sesuai kalau nak nampak full coverage but still natural..sesuai la untuk ke event or kalau nak guna untuk wedding pun sesuai..full coverage..tahan lama..

See Details : http://www.fynahere.com/2016/05/4-ways-to-use-cc-cream.html

 

 

SHAFINATUL (FYNA) reviewed on May 27, 2016

Vacci Twin Cake…

Fyna - TwinCake 24 May 2016

See Details : https://www.instagram.com/p/BFyNan8HJ2I/?hl=en

 

SHAFINATUL (FYNA) reviewed on May 26, 2016

Sampai sekarang tak pernah tinggal pakai if nak makeup..

Saheera Bhaseer - Make Up Base 23rd May 2016

Saheera Bhaseer reviewed on May 23, 2016

bila pakai makeup pun nampak cantik..

Khadyjah Fhatyah - Liquid Foundation 22nd May 2016

My foundation yang tyah guna untuk harini,from @hansaegeenature. Sebab tyah nak dia kekal lama kat muka tyah, & bila pakai makeup pun nampak cantik :)

Khadyjah Fhatyah reviewed on May 22, 2016

it can brighten your skin naturally…

Nurulellynaa - CC Cream 19th may 2016

hello girls,lets follow @hansaegeenature and grab this cc cream :) it can brighten your skin naturally and keeps your skin moisture,not oily and sticky. besides! it also have sun protection SPF30 PA++,do grab one for yourself :) (more is better) :)

Nurulellynaa reviewed on May 19, 2016

tengok tu flawless gituu sampai tertidur hehe…

Lay Stellar - CC Cream 18th May 2016

Omg! This CC Cream is lightweight and provides a smooth,flawless finish,while at the same time providing anti-wrinkle tengok tu flawless gituu sampai tertidur hehe…Shop the best CC Cream at @hansaegeenature.

See Details : https://www.instagram.com/p/BFi4ebjCmPg/

Lay Stellar reviewed on May 19, 2016

My fav makeup-base…

adaaamuhd - Make Up Base 17th May 2016

See Details : https://www.instagram.com/p/BFgkM45vI43/

adaaamuhd reviewed on May 17, 2016

natural look!

mradnn - CC Cream 16th May 2016

See Details : https://www.instagram.com/p/BFbet3DteKH/?hl=en

mradnn reviewed on May 15, 2016

keeps your skin moist even in dry condition!

Fiffy Natasya - Liquid Fooundation cc cream 7th May 2016

No matter where you go,dont forget your Gold Nano CC Cream and VACCI liquid foundation! keeps your skin moist even in dry condition! get yours now @hansaegeenature

See Details : https://www.instagram.com/p/BFG4zi2CiIM/?hl=en

fiffy_natasya reviewed on May 7, 2016

Page 3 of 4012345...102030...Last »