Instagram
Join Hansaegee Facebook

Latest Reviews

Todayy im donning myself with Luxe Collection Makeup Series

Fiffy Natasya Makeup 3.jpg web

first im using makeup base Beige colour.then im using foundation Natural Beige colour then set it with natural beige compact powder.move to my favourite blusher right now is Brown Orange colour.then I finish it with Cute Pink Lipstick.

Fiffy Natasha reviewed on December 29, 2014

i promise u this cc cream sangat terbaik……

Ainan Tasneem review VACCI.jpg web

Hi & Assalamualaikum people! Hari ni Ainan nak promote dkat korang barang makeup apa yg Ainan selalu pakai tiap kali nk pegi keluar jalan2 coz ramai jugak yg tanya kan. Well kita cuma perlukan 3 products dan tiga2 product ni korang boleh dapatkan dari @hansaegeenature.

First, Ainan akan apply Gold Nano CC Cream supaya jadi foundation base, and i promise u this cc cream sangat terbaik okay. Texture dia sangat ringan dekat kulit tapi boleh buat kulit muka kita glowinggg. Next, Ainan akan apply Vacci Loose Powder and lastly Vacci Lipstick yg jugak korang boleh dptkan semua ni dkat @hansaegeenature. Apa yg Ainan boleh ckp product Vacci ni memang the best and semuanya made in Korea okayy.

See Detail: http://instagram.com/p/xWAvmSHwO1/?modal=true

Ainan Tasneem reviewed on January 2, 2015

…best senang jek nk lukis!!!… Saya suke!!

Kct Rasheed review eye makeup.jpgweb

Model hari ni kct pakai eyebrow pencil dari @hansaegeenature. Selalunya klau bulu kening dah kena pondesen susah nak lukis sbb kaler pencil eyebrow susah nk lekat tp dgn eyebrow pencil @hansaegeenature ni best senang jek nk lukis!!!… Saya suke!!

See Detail: http://instagram.com/p/xVzxYCMogr/?modal=true

Kct Rasheed reviewed on January 2, 2015

..wait for next purchase ahhh…i’m lovin it..

Customer review post 2nd jan 15

Thanks @hansaegeenature ..i’ve got the make up base..wait for next purchase ahhh…i’m lovin it..

kienah fadzy reviewed on January 1, 2015

The foundation matches my skin tone perfectly and gives me full coverage.

Fathie_ review

The foundation matches my skin tone perfectly and gives me full coverage. And oh, the scent is just :) I also got the makeup base & lipgloss to pull of today’s makeup but I personally like the foundation!

fathie_ reviewed on December 31, 2014

AND i just love it! Love the color and……

Izwani review lipstick.web jpg

I’ve tried their Vacci lipstick (#310 cute pink) AND i just love it! Love the color and bau wangi okayy.

See Detail: http://instagram.com/p/xI7XI-D-Xa/?modal=true

Izwani reviewed on December 28, 2014

……..thats why fyna sukaaa sangat

Fyna twincake

Harini pakai bb cream + vacci Twin Cake No. 13 Light Beige..this twin cake mmg boleh buatkan pores jadi kecik.thats why fyna sukaaa sangat 

Fyna reviewed on December 28, 2014

Nak cari makeup yang stay lama?

Fyna makeup

Nak cari makeup yang stay lama? Ha masa 8am matte je muka.bila dah pukul 5 petang makeup stay ok but macam glowing sikit kan hehe itu yang best nya bila pakai based dari vacci ni.lama2 makeup akan glowing sndri padahal time ni dah peluh2 rushing2 ke rumah2 cust

See Detail: http://instagram.com/p/xGxOzVHJzK/?modal=true

Fyna reviewed on December 27, 2014

Thanks hansaegeenature for this awesome mask.

Farah Amirah Zulkifli - Masks

Salam hye semua , kepada yang merasa muka mereka sentiasa stress and tak fresh boleh try mask ni . Ade 3 jenis mask disini and korg boleh pilih which one yg sesuai utk muka korg okay . Bila korg pakai mask ni korg akan rasa sgt fresh and flawless  .

Thanks @hansaegeenature for this awesome mask.

See Detail: http://instagram.com/p/xDmjoMTWil/?modal=true

Farah Amirah Zulkifli reviewed on December 26, 2014

makeup ni best sgt especially foundation and based makeup nye….

Fiffy Natasya Makeup VACCI

fiffy menggunakan makeup dr @hansaegeenature VACCI Luxe Collection Makeup Series,mineral based makeup.makeup ni best sgt especially foundation and based makeup nye.kulit fiffy rase ringan sgt bila pakai,so xrase heavy walaupun makeup.based makeup ni kdg3 fy pakai sahaja kalau nakkan muke natural sbb ia ade spf10++ yg boleh protect kulit korang dr UV.untuk celak,fiffy gune Black eyeliner.suke sgt sbb colour dia melekat hitam.hehe.blusher fiffy gune warna Pearl Pink.blusher ni best sbb ade glitter3 so muke nmpk lebih glowing.lipstick fiffy gune Charming pink.warna dia lebih terang and bibir tak rase kering pun.and lipgloss pulak fiffy gune warna Cute Pink.

Fiffy Natasha reviewed on December 22, 2014

Page 3 of 1312345...10...Last »