Instagram
Join Hansaegee Facebook

Latest Reviews

……..thats why fyna sukaaa sangat

Fyna twincake

Harini pakai bb cream + vacci Twin Cake No. 13 Light Beige..this twin cake mmg boleh buatkan pores jadi kecik.thats why fyna sukaaa sangat 

Fyna reviewed on December 28, 2014

Nak cari makeup yang stay lama?

Fyna makeup

Nak cari makeup yang stay lama? Ha masa 8am matte je muka.bila dah pukul 5 petang makeup stay ok but macam glowing sikit kan hehe itu yang best nya bila pakai based dari vacci ni.lama2 makeup akan glowing sndri padahal time ni dah peluh2 rushing2 ke rumah2 cust

See Detail: http://instagram.com/p/xGxOzVHJzK/?modal=true

Fyna reviewed on December 27, 2014

Thanks hansaegeenature for this awesome mask.

Farah Amirah Zulkifli - Masks

Salam hye semua , kepada yang merasa muka mereka sentiasa stress and tak fresh boleh try mask ni . Ade 3 jenis mask disini and korg boleh pilih which one yg sesuai utk muka korg okay . Bila korg pakai mask ni korg akan rasa sgt fresh and flawless  .

Thanks @hansaegeenature for this awesome mask.

See Detail: http://instagram.com/p/xDmjoMTWil/?modal=true

Farah Amirah Zulkifli reviewed on December 26, 2014

makeup ni best sgt especially foundation and based makeup nye….

Fiffy Natasya Makeup VACCI

fiffy menggunakan makeup dr @hansaegeenature VACCI Luxe Collection Makeup Series,mineral based makeup.makeup ni best sgt especially foundation and based makeup nye.kulit fiffy rase ringan sgt bila pakai,so xrase heavy walaupun makeup.based makeup ni kdg3 fy pakai sahaja kalau nakkan muke natural sbb ia ade spf10++ yg boleh protect kulit korang dr UV.untuk celak,fiffy gune Black eyeliner.suke sgt sbb colour dia melekat hitam.hehe.blusher fiffy gune warna Pearl Pink.blusher ni best sbb ade glitter3 so muke nmpk lebih glowing.lipstick fiffy gune Charming pink.warna dia lebih terang and bibir tak rase kering pun.and lipgloss pulak fiffy gune warna Cute Pink.

Fiffy Natasha reviewed on December 22, 2014

Gold Nano CC Cream

Fiffy Natasya cc cream 1

kalauu nk keluar tuu,n malas nk makeup,fiffy akan pakai CC cream dr @hansaegeenature ni utk protect kulit fiffy dr UV,ade spf 30++ lgi tuu.hee

See Detail: http://instagram.com/p/w3H1dvCiOn/?modal=true

Fiffy Natasha reviewed on December 21, 2014

VACCI Makeup Series…..

Fiffy-Natasya-Makeup-review

Hello semua!!hari ni fiffy nk share dgn korang pasal makeup collection baru ni dr @hansaegeenature VACCI Makeup Series.best sgt makeupnye!!

1.Makeup Based no 30,beige 2.Liquid Foundation no 21,natural beige 3.Loose powder no 10,light beige 4.Black Mascara 5.Blusher 430,brown orange, 6.Lipstick no 440,golden orange.

Fiffy Natasha reviewed on December 18, 2014

Doesn’t feel like i’m wearing lipstick at all!

Aishah Amin

Yay new lip color! Today i tried @hansaegeenature Vacci luxe collection lipstick in charming pink (360).

So in love with the color and how it keeps my lips moist, not dry. Doesn’t feel like i’m wearing lipstick at all! Definitely going to be using this color a lot!

Aishah Amin reviewed on December 18, 2014

Review on Hansaegee Nature Products

1) After moisturizing my skin, i used Vacci make-up base SPF20 in green. It minimized the redness i had on my skin. The bottle comes with a pump which i really like.
2) Vacci Liquid Foundation in Narural Beige with SPF36,PA++. Foundations with high SPF is great for daily use. The foundation is a bit light on my skin so i mix it with a bit of a darker foundation to match my skin. The coverage is light to medium but build-able. The texture is not too watery but not too creamy and sets very fast so u have to moisturize your skin very well to blend this foundation. It comes in a bottle with pump.

Shazreeyanashukri makeup 2

3) Vacci Loose Powder in Natural Beige. I love the loose powder. It is finely milled and the colour is just nice on my skin. It holds my makeup pretty well (more than 8hrs).
4) Vacci Blusher in Pearl Pink. I love the packaging. Compact and versatile and it comes with a brush. Perfect to be tossed into my bag. The colour is very sweet. It has a matte pink finish.
5) Vacci lipstick in Lovely Pink. The lipstick is so moisturizing and the colour lasts long. Sleek packaging.

See Detail: http://instagram.com/p/wvFOqqj4ut/?modal=true

Shazreeyana Shukri reviewed on December 18, 2014

My fav mascara so far….

Fyna mascara post

My fav mascara so far
Tak payah susah2 guna eyelash curler dah hehe
2 coat vacci mascara is enough untuk dapatkan bulu mata panjang.me love it!
the best thing about this mascara is ianya 100% mineral.

See Detail: http://instagram.com/p/wvOVEVnJ6Z/?modal=true

Fyna reviewed on December 18, 2014

So happy….

Customer review 2

So happy dgn 2 product dari @hansaegeenature ni.. Vacci Luxe Collection Make Up Base dan liquid foundation dari Korea.. Yan gunakan set ni sebelum apply Make up bila menyolek… ternyata buat solekan tahan lama dan sekata. kulit pun nampak gebu-gebu jer .. Yan mula berkenan dengan produk ni bila nampak make up artist @ramzamode gunakan ni kat insta beliau.. terus cuba n jatuh hati.. perasanlah kejap nak wat mekap cantik cam yang sisram buat.. hihihihi.. Servis @hansaegeenature pun sangat bagus… i’m happy.. happy..happy… moh kita cantik-cantik… pakai base je pun cam dah cukup untuk kegunaan harian pada yang x suka mekap kalau setakat nak keluar gi kedai depan umah…hihihi…

See Detail: http://instagram.com/p/wfxfY8nZf0/?modal=true

red_zara reviewed on December 12, 2014

Page 3 of 1212345...10...Last »