Instagram
Join Hansaegee Facebook

Latest Reviews

N.M.F Aquaring Gel EyeFill Patch

eye6

 

 

I just got myself the eye gel patch, by the way! It’s great! :)

 

 

eye 2

 

 

And here’s my review!

 

 

eye3

eye4

 

 

 

 

See Detail: http://www.youtube.com/watch?v=2NRP5mWCP3I

Shazwani reviewed on May 27, 2013

Beauty stuff: Hansaegee mask & makeup!

maria blogger picture

this mask helps tightens the pores and blackheads, and restore skin balance. so siapa yang ada masalah pores or blackheads, the mask is good =) the reason I used the mask before applying my makeup is because after the using the mask, make up goes on smoother and stays on longer =D

maria blogger pic 2

ok sorry gambar agak the perasan wan, but i just want to show the makeup effect on me =P

it’s light, natural, and makes my skin look healthier and glowy (kan?) ihiikk!

maria pic 3

the orange tinge gives a natural tan as a blush and the brown eyeliner makes my eyes not bigger but noticeable. au natural gituuuhh!

hehe =D

the makeup is washable too so no need to use makeup remover. nak solat senang je, just wash it off! =D

oh! the powder and foundation ada sun protection! how awesome!!

the powder ada SPF 28, while the foundation ada SPF 36!

See Detail: http://peliks.blogspot.com/2013/05/beauty-stuff-hansaegee-mask-makeup.html

Maria Elena reviewed on May 9, 2013

“Natural Look” Make Up Using Korean Beauty Products!

If you want to have a natural make up look or a radiant-looking complexion, you should definitely try a mineral-based make up products! You know..this is because mineral make up generally contains less chemical-based ingredients………..

 

With mineral make up, you’ll also feel a bit “cleaner” on your face somehow, as compared to the usual/normal make up! This is because the major benefit of wearing a mineral make up is that it generally does not clog the pores, allowing the skin to “breathe” naturally…………… It’s also good for people suffering from rosacea and acne….

 

shazwani blog picture

 

 

Next, the blusher! I really LOVE this color!!! I chose the Pearl Orange. It gives me just the right tone for my skin! I’ve been wanting to get this kinda orangey/coral color for my blusher, and now I got it! Yeay!

I love this kind of eye liner! Very thin and the color is very intense! And it’s really, really easy to wash! Just use water, rub it a little, and the eyeliner is gone! (Senang bila nak solat!)………..

 

sazwani blogger picture 2

 

Do I look like a Korean girl? Hahah. Nahhh…you still look like a Malaysian girl, Wani! haha ;p

 

 

See Detail: http://www.shazwanihamid.com/2013/04/natural-look-make-up-using-korean.html

Shazwani reviewed on April 30, 2013

Fenomena Comey Bak Korean Ladies dengan Hansaegee Nature

Akhirnya, diri ini pun terjebak sama menggunakan Produk Hansaegee Nature ni.

 

Arul just try 3 paket ni sahaja, dan kesan nya memang best. Mask dia pun best je pakai, sangat nipis dan lembab………

 

 

1

 

Maaflah, serius arul memang failed dalam bab nak buat pape review ni. Korang boleh baca review testimoni dari blogger2 di bawah ni. Arul just dapat kata, tak rugi pun korang pun mencuba sama produk ni. Sangat sesuai untuk apa jenis kulit pun. Thumbs up!!

 

See Detail: http://diarisakuragurl.blogspot.com/2013/05/fenomena-comey-bak-korean-ladies-dengan.html

Diari Sakura Girl reviewed on May 4, 2013

Mari Menjaga Muka Bersama Hansaegee Nature

Siyesly aku nak bagitau nih adalah barang pertama yang aku beli online. (Hehehh malu kejap). Dan aku sangat puas ati ngan produk and servis diorang nih……….

Mula-mula pakai nose pack……….tunggu selama 10-15 min kemudian tanggalkan. Ia juga akan turut menanggalkan blackhead yang ada kat hidung tu. Nose pack ni wangi la pulak. Mase pakai tu sampai rase cam nak tertido je kannn………..

Untitled

Wajah-wajah di atas ni pun jangan takut jugak ye. Nampak macam orang minyak je tu tapi sebenarnye itu saya. Huehuehue. Saya memakai H.D.P Pore Stamping Charcoal Mineral Mask. Ianya mengawal excessive sebum oke. Itu yang aku nak dan perlukan. Lebih elok kalo memakai mask seperti di atas 2-3 kali seminggu. Lepas tu kulit muka akan jadi seperti Ji Hyo mungkin? Hehehe…..

 

See Detail: http://ninaszar.blogspot.com/2013/02/mari-menjaga-muka-bersama-hansaegee.html

NinaSzar reviewed on February 13, 2013

Produk muka Hansaegee Nature lagi!

Haritu aku terbaca Adriana Lima punya tips kalau ada jerawat dia akan calit pure tea tree oil dekat bumps jerawat then tomorrow bumps tu gone. Yes, and I’ve tried the method, sometimes jalan sometimes tak, depends on what type of pimple you have lah. For sure if it’s cystic, then it can calm down the redness and flare. Kulit aku selalu merah-merah. Bukan putih-putih melati merah-merah mengiau tapi macam merah MARAH gitu. So bila aku pakai masker tea tree ni, fuhh. Memang meredakan kemerahan muka dan terus tenangkan kulit aku. Kualiti sheet masks ni sangat bagus, sebab elok-elok melekat dekat saiz muka and essence dia pun senang nak absorb plus dia jernih and nipis so basically you can do house chores sambil pakai.

The one in a box is their new product. It’s called AC Control Cleansing Foam. Pencuci muka yang mengandungi tea tree untuk digandingkan bersama mask tea tree ni. Lembut je dekat muka and calms down irritated skin. Tube dia besar gila so basically lama sangat tahan, such a bargain for the price it offers.

teatree products

This is love! Dahlah dalam satu box ada 5 paket. Lepastu sangat lain daripada lain! Ini NMF Aquaring Gel Eyefill Patch.Untuk menyegarkan mata yang penat, sembap, letih dan yang ada garisan halus dan untuk melembapkan kulit bawah mata…………. he quality aku cakap terbaik gila wei. Aku pernah pakai eye masks juga before this, and biasanya kualiti dia yang macam sheet masks. But this one! Dia gel tau. Dia macam gel koolfever tu.Weiii amazing *senang kagum* lepastu melekat dekat bawah mata macam takde siapa tahu kau tengah pakai benda ni. I love this stuff.

Ha tengok tak nampak pun aku tengah pakai bawah mata aku kan? Sebab dia transparent and it adheres to the skin like spiders maaaann.

Eyefill patch

See Detail: http://sayesayangiz.blogspot.com/2013/04/produk-muka-hansaegee-nature-lagi.html

Izdiyani reviewed on April 10, 2013

An Easy Facial Regime at Hhome

And then the next step is of course, cleanse your face with the right facial wash for you! If you have acne-prone skin, it’s good that you invest in some of the acne care products that has a tea tree oil in it to be your daily facial cleanser. Because the components like the tea tree oil and Portulaca oleracea extract, can really help those trouble skin, and soothe your irritated face………………..

Cleansing foam

 I kinda like this facial wash because not only does it smell so good, but it also gives me this refreshing kind of feeling after I used it…which I like so much!

As a soft, low-acid gel-type cleanser that is close to the optimum skin pH, it maximally reduces skin stimulus more than other general alkaline type products (sore eyes, burning, etc.) So since it is not too harsh for the skin, I would usually use it twice, each time I wash my face…to make sure that I really cleanse my face!

Untitled

So if you’re the type that is really, really lazy to put on some toner, essence, serum, moisturizer, etc etc after a looooong and tiring day you had, and you just wanna doze off quickly, I would really suggest that you do this final step in your skincare regime! It’s really easy, so don’t be lazy! (hey, it rhymes! hehe)

So what I’ll use on my lazy days before I go to bed….after I’ve washed my face, I’ll use the silk cellulose mask sheet! I really love this mask because not only it has soooooo much essence in it (the essence are dripping the moment I tear off the packaging!), but it also fits on my skin perfectly! It’s so thin and it adheres to my face very well. Unlike any other sheet mask in the market that you have to hold the mask every few minutes because it just won’t stick on your face! Pffft. Not cool, ok?

See Detail: http://www.shazwanihamid.com/2013/03/an-easy-facial-regime-at-home.html

Shazwani reviewed on March 30, 2013

Girlish Mode On

Fatin Efyefill Patch

Perangai bertukar menjadi mengada pula setelah memakai patch ini. Adakah kesan sampingan? Patch ini adalah sangat sangat nipis ! Walaupun begitu, takperlulah ke tesco sambil memakainya tahu. Bagaimanapula kalau ditertawakan oleh warga asing nanti. Pastilah nama Malaysia di persada dunia tercalar. Yang penting, aku suka pakai eyepatch ni masa membaca sambil berbaring. Syok gila weyh, dah la sejuk je. Very soothing…..

Fatin Charcoal mask

Ia berwarna hitam! Nampak seperti perwira bajak hitam…. namun apabila aku membuka mask ini, rasailah kehebatannya. Jangan terkejut tahu!…Ohoi !! Berkilau bak hang! Segala nutrien telah diserap masuk ke dalam kulit dengan rakus sekali. Thank you Charcoal Mask kerana membuatkan kulitku begitu sihat even for a while. You are now my bestfriend forever =’)

See Detail: http://honeykoyuki.blogspot.com/2013_01_01_archive.html

Fatin Liyana Asri reviewed on January 22, 2013

Sudah sampai!

 

 

Yeayy!barang yg ditunggu2 sudah marii.. Sebenarnya ni kali kedua dah KH order product dari Hansaegee Nature ni.

First time dulu, order Pore Stamping Serum utk nyahkan segala mak nenek whitehead dan blackhead serta excess sebum yang bermaharajalela kat hidung..huheww perasan kulit akan licin macam pelakon korea je bila pakai!kuikuikui mula nak perahsantan!

Second purchase ni pulak, KH orderAquaring Gel Eyefill Patch dan Pore Stamping Chacoal Mineral Mask lak sebab puashati dengan ke’efficient’an service dari dorang dan juga keberkesanan kesan product tu..Segala blackhead yg degil berjaya ditarik keluar..whahaha (gelak jahat)….

 

httpintizhar-kalamhati.blogspot.com201301sudah-sampai.html

 

See Detail: http://intizhar-kalamhati.blogspot.com/2013/01/sudah-sampai.html

Unknow reviewed on January 29, 2013

REVIEW: BEAUTY CLINIC SULFUR BLACKHEAD SUCTION NOSE PACK

httpraksasapurple.blogspot.com201212review-beauty-clinic-sulfur-blackhead.html

 Hamek, ingat kulit cantik halus sangat, sekali tarik ‘nose strip’, habis kantoi banyak blackhead. Esoknya pergi kerja rasa sedap je garu hidung. Hehe. Servis Hasaegee pun not bad, lepas kita order terus dapat email & proses order kita secepat mungkin.

 

See Detail: http://raksasapurple.blogspot.com/2012/12/review-beauty-clinic-sulfur-blackhead.html

Farah Hanis reviewed on December 19, 2012

Page 3 of 612345...Last »