Instagram
Join Hansaegee Facebook

Latest Reviews

Thanyou…

AdilahIzzati MdSham - 2step mask

See Detail: https://instagram.com/p/yFD-05E7sM/?modal=true

AdilahIzzati reviewed on January 20, 2015

I wanna show you the difference at my skin after 1 hour…..

I wanna show you the difference at my skin after 1 hour use your CC Cream and Loose Powder…..

Serious i love it so much!

1

Can you see the big pores on the top picture? That was me with naked skin. Can see the spot red color here and there and don’t know why….

And the bottom Picture i snap just few second ago…though i zoom the picture, my pores faded. This is original picture and its awesome.

Raihana

Thanks ya! Got to but more from you! Hehehehe. Fyi, i just wash my face and directly apply your CC Cream and Loose Powder. Not forget your lipstick aswell. Hehehe im soooo happy..tq ya!

Raihana reviewed on January 13, 2015

Todayy im donning myself with Luxe Collection Makeup Series

Fiffy Natasya Makeup 3.jpg web

first im using makeup base Beige colour.then im using foundation Natural Beige colour then set it with natural beige compact powder.move to my favourite blusher right now is Brown Orange colour.then I finish it with Cute Pink Lipstick.

Fiffy Natasha reviewed on December 29, 2014

i promise u this cc cream sangat terbaik……

Ainan Tasneem review VACCI.jpg web

Hi & Assalamualaikum people! Hari ni Ainan nak promote dkat korang barang makeup apa yg Ainan selalu pakai tiap kali nk pegi keluar jalan2 coz ramai jugak yg tanya kan. Well kita cuma perlukan 3 products dan tiga2 product ni korang boleh dapatkan dari @hansaegeenature.

First, Ainan akan apply Gold Nano CC Cream supaya jadi foundation base, and i promise u this cc cream sangat terbaik okay. Texture dia sangat ringan dekat kulit tapi boleh buat kulit muka kita glowinggg. Next, Ainan akan apply Vacci Loose Powder and lastly Vacci Lipstick yg jugak korang boleh dptkan semua ni dkat @hansaegeenature. Apa yg Ainan boleh ckp product Vacci ni memang the best and semuanya made in Korea okayy.

See Detail: http://instagram.com/p/xWAvmSHwO1/?modal=true

Ainan Tasneem reviewed on January 2, 2015

…best senang jek nk lukis!!!… Saya suke!!

Kct Rasheed review eye makeup.jpgweb

Model hari ni kct pakai eyebrow pencil dari @hansaegeenature. Selalunya klau bulu kening dah kena pondesen susah nak lukis sbb kaler pencil eyebrow susah nk lekat tp dgn eyebrow pencil @hansaegeenature ni best senang jek nk lukis!!!… Saya suke!!

See Detail: http://instagram.com/p/xVzxYCMogr/?modal=true

Kct Rasheed reviewed on January 2, 2015

..wait for next purchase ahhh…i’m lovin it..

Customer review post 2nd jan 15

Thanks @hansaegeenature ..i’ve got the make up base..wait for next purchase ahhh…i’m lovin it..

kienah fadzy reviewed on January 1, 2015

The foundation matches my skin tone perfectly and gives me full coverage.

Fathie_ review

The foundation matches my skin tone perfectly and gives me full coverage. And oh, the scent is just :) I also got the makeup base & lipgloss to pull of today’s makeup but I personally like the foundation!

fathie_ reviewed on December 31, 2014

AND i just love it! Love the color and……

Izwani review lipstick.web jpg

I’ve tried their Vacci lipstick (#310 cute pink) AND i just love it! Love the color and bau wangi okayy.

See Detail: http://instagram.com/p/xI7XI-D-Xa/?modal=true

Izwani reviewed on December 28, 2014

……..thats why fyna sukaaa sangat

Fyna twincake

Harini pakai bb cream + vacci Twin Cake No. 13 Light Beige..this twin cake mmg boleh buatkan pores jadi kecik.thats why fyna sukaaa sangat 

Fyna reviewed on December 28, 2014

Nak cari makeup yang stay lama?

Fyna makeup

Nak cari makeup yang stay lama? Ha masa 8am matte je muka.bila dah pukul 5 petang makeup stay ok but macam glowing sikit kan hehe itu yang best nya bila pakai based dari vacci ni.lama2 makeup akan glowing sndri padahal time ni dah peluh2 rushing2 ke rumah2 cust

See Detail: http://instagram.com/p/xGxOzVHJzK/?modal=true

Fyna reviewed on December 27, 2014

Page 3 of 1312345...10...Last »