Instagram
Join Hansaegee Facebook

Latest Reviews

Pi mana pon wajip ada Cc cream and Aqua Whitening Cream…

syifamajid - Aqua Whitening Cream + CC Cream 15th Oct 2016

syifamajid reviewed on October 15, 2016

keep ma face rasa segar and brightened…

Mira Meera - Aqua Whitening Cream 13th Oct 2016

See Details : https://www.instagram.com/p/BLfPObWjbeX/

Mira Meera reviewed on October 13, 2016

even dah malam pun muka I still lagi fresh & tak kusam..

eryneghazali - TwinCake 12th OCt 2016

eryneghazali reviewed on October 12, 2016

this one helps me a lot…

Queen Ariesya - CC Cream 12th Oct 2016

Queen Ariesya reviewed on October 12, 2016

it works as a really great base…

dini.zaini - CC Cream - 12th Oct 2016

dini.zaini reviewed on October 12, 2016

Feel the magic…

Ungkuh Khalidah - CC Cream 9th Oct 2016

See Details : https://www.instagram.com/p/BLVYeulg6pH/

ungku khalidah reviewed on October 9, 2016

fresh looking…

Fiffy_natasya - CC Cream + Loose Powder 7th Oct 2016

See Details : https://www.instagram.com/p/BLQaLDwgOwH/?hl=en

fiffy natasya reviewed on October 7, 2016

Everywhere is a must! Love it!

mradnn - Aqua Whitening Cream + CC Cream 7th Oct 2016

See Details : https://www.instagram.com/p/BLQc8i_g6c-/?hl=en

mradnn reviewed on October 7, 2016

Tak berminyak Tak melekit & rasa fresh je bila pakai!

theaireennatasya - Aqua Whitening Cream 6th Oct 2016

My favourite Moisturiser from @hansaegeenature Tak berminyak Tak melekit & rasa fresh je bila pakai! Sesuai dengan cuaca Malaysia yang so so so howttt. So guys boleh follow ig @hansaegeenature

theaireennatasya reviewed on October 6, 2016

Nak bagi nampak kulit natural,glowing…

Diyana Lukman - Loose Powder 4th Oct 2016

Nah yg mana ada tanya,yg nak tahu yana pakai product apa untuk kulit. Ni salah satu product yg yana selalu pakai!

Loose Powder by @hansaegeenature Nak bagi nampak kulit natural,glowing wink wink gitchuu boleh try loose powder vacci ni. Kulit yana sensitif,mmg takleh pakai product pelik2 tapi vacci ni okay saja.

Diyana Lukman reviewed on October 4, 2016

Page 1 of 4612345...102030...Last »