Instagram
Join Hansaegee Facebook

Product Review : S+ Recover Gold Nano CC Cream

……..FL dah try pakai selama sebulan. Dan selama sebulan FL keluar dengan hanya memakai cream ni. (tanpa compact powder at all). Memang puas hati.……

Fatin 1

….Oleh itu boleh je pakai CC cream begitu sahaja or dipakai dengan makeup. Apa yang FL suka adalah teksture dia yang lembut, lembab dan menyebabkan tona kulit jadi sekata dan glowing. Effect dia adalah sangat natural, as if macam iolls dilahirkan natural beauty hehe. Yang lagi best, dia ada SPF 30 untuk bertindak sebagai sunblock, whitening essence and anti wrinkle punya effect. Umur dah 25 tahun, memang harus cari anti wrinkle product!

Fatin 2

Sangat natural apabila CC cream diblend dengan warna kulit. Dia tak menyebabkan muka nampak putih tiruan/berbedak, sebaliknya dia enhance kecantikan kulit kita yang semulajadi. Padanlah Kpop punya muka macam tak pakai makeup (tapi lawa gilosss). Inilah rahsia dorang ;)

Fatin 3

Natural & kulit nampak glowing kan? FL hanya memakai CC cream (tanpa sebarang compact powder), eyeliner dan lipbalm. Mudah, cepat dan puas hati !

See Detail: http://honeykoyuki.blogspot.com/2014/07/product-review-s-recover-gold-nano-cc.html