Instagram
Join Hansaegee Facebook

The texture is very light..

Kiena Suhaimi - Aqua Whitening Cream 28th Dec 2016

Aqua Whitening Cream by @hansaegeenature

The texture is very light,it is super moisture cream with visible water drops effect. It is not sticky and feels very refreshing on the skin. Not only it has whitening & moisturizing effect, it is also formulated with Herbal extract which give deep penetration within the skin + normalize moisture level + clear and firm the skin!

this Aqua Whitening Cream is definitely my lifesaver…

Khadyjah Fhatyah - Aqua Whitening Cream 27th Dec 2016

Tyah tak keluar everyday lukis kening,pakai mascara,ada hari muka tyah nak rileks & sometimes tyah rush nak pergi jumpa org etc. So this Aqua Whitening Cream is definitely my lifesaver. Tyah just pakai moisturizer ni, blusher & lipstick,then tyah keluar. This moisturizer buat muka tyah glowing all day. Bukan siang je,malam pun tyah pilih untuk pakai this one. Nak lagi dalam cuaca yang sejuk ni,my face gets dry easily.

You guys can get this at @hansaegeenature . Bila dah pakai share with me, & dm me if you have any question okay.

Uolss wajib ada tau…

syifamajid - Aqua Whitening Cream 23rd Dec 2016 -

Otw balik dari penang malam2 macam ni dduk dalam aircond kulit boleh kering. So syifa apply Aqua Whitening Cream ni dari @hansaegeenature fungsi dia as moisturizer untuk bagi kulit lembap jaa. Banyak tau function dia. Uolss wajib ada tau. Boleh beli dekat @hansaegeenature

Page 1 of 3123